Over DuneBiking

We bezorgen deelnemers aan onze fietstochten, workshops of andere activiteiten een onvergetelijke ervaring. De gidsen vertellen graag over de omgeving en historie. De oprichtster van DuneBiking, Christine van Muiswinkel (1971) woont in Bloemendaal. Als toerist heeft zij de nodige uurtjes op de fiets doorgebracht. In steden als Bangkok, New York en Barcelona, door het mooie landschap van Frankrijk of in de Oostenrijkse bergen. Ze ging ook op ontdekkingstocht in haar eigen woonomgeving, één van de mooiste regio’s in Nederland. Het idee om DuneBiking op te richten was geboren!

De fietsroutes zijn zorgvuldig uitgezet en voeren langs prachtige natuur, landgoederen, monumenten en de leukste horecagelegenheden. Onze enthousiaste gidsen vertellen graag meer over de omgeving en historie. Onze activiteiten, workshops en zakelijke evenementen komen in nauw overleg met onze cliënten tot stand. De gidsen spreken Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Voor wie?

DuneBiking is voor iedereen: toeristen, dagjesmensen, fietsliefhebbers en bedrijven. De enige voorwaarde is dat deelnemers het opgegeven aantal kilometers bij de routes kunnen fietsen, ook in duinachtig gebied. Kinderen zijn welkom, maar t/m 12 jaar alleen in een privé tour.

Veiligheid en aansprakelijkheid

Nederland is het fietsland bij uitstek en de fietsroutes voeren voornamelijk via fietspaden langs relatief rustig gebied. Een helm dragen is niet verplicht maar DuneBiking heeft een aantal helmen beschikbaar. Vooral kinderen raden we aan toch een helm te dragen. DuneBiking is op geen enkele manier verantwoordelijk voor eventueel opgelopen lichamelijk letsel of schade aan de fietsen tijdens de fietstochten of andere activiteiten. Het is aan de deelnemers zelf om te zorgen voor een goede reis- en/of ziektekostenverzekering. Klik hier voor onze algemene voorwaarden

Onze fietsen

De fietsen van DuneBiking zijn van het merk Sparta, van uitstekende kwaliteit en erg comfortabel. De fietsen beschikken over 7 versnellingen. Je eigen fiets gebruiken kan natuurlijk ook, in dat geval wordt er een korting van €5 verrekend. Voor kinderen t/m 4 jaar is een beperkt aantal kinderzitjes aanwezig.